За фурната с любов! ❤

Преди броени дни отправих покана за подкрепа под формата на дарение със стойността на 1 кафе. Мислех си, че спестявайки за няколко месеца и ако има някаква дарителска помощ до края на лятото ще успея да си купя хубава нова фурна (не само да пече хубаво, но и да е с енергоспетяващ клас и да е от производствена линия, която не е съвсем от вчера, за да може да осигури поддръжка ако се наложи). Не изпитвам влечение към неща като марки или модни скъпарски продукти, но искам хубава фурна. Качеството никога не е в най-евтиният продукт на пазара (не смятам обаче че, най-евтината цена определя даден продукт като некачествен). 

Утре сутринта отивам в Пафос да купя фурната!!! Толкова съм развълнувана, че не можах да устискам да споделя новината след покупката!!!

Истински се изненадах, че в рамките на броени дни толкова много хора се отзоваха – получих не само почерпки за кафе, но и дарения. ❤ И като се замисля, че голяма част от дарителите дори не ме познават лично, ми е още по-невероятно! ❤

Благодаря сърдечно на всички, които ме подкрепиха! ?

Тази фурна ще е много специална за мен, не само защото ще е повече от прекрасна като уред! Тя ще е специална най-вече защото знам, че всяка частичка от нея ще е пропита с обичта, уважението и признанието на хората, които са видели нещо в мен, ценят мен самата като човек или като автор на блога My Cooking Book Blog!

Всеки път когато ползвам фурната (а всички знаете, че това ще е често?), ще си спомням за всички вас с много топли чувства и ще изпитвам обич и огромна благодарност!

Бъдете живи и здрави! ❤

Last updated by .

2 thoughts on “За фурната с любов! ❤

  1. Аз съм редовна потребителка на рецептите в блога от много години. Понякога просто чета рецепти за отмора, но някак бях пропуснала, че има и фейсбук профил. От друга страна там пишат някои хора, които просто си решават психологичните проблеми за чужда сметка, докато в блога коментарите винаги са по същество и атмосферата е много позитивна. Винаги съм си мислила, че блогът няма никаква финансова възвръщаемост за разлика от популярните публикации в Instagram и Youtube и съм се възхищавала на ентусиазма на Мария. От време на време оставях някоя кратка благодарност под любимите рецепти, просто за да има обратна връзка към авторката. Радвам се, че сега видях начина за финансово подпомагане. Използвах го и ще го ползвам занапред. Смятам, че е правилно и справедливо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Известяване за последващи коментари

Намери рецептата

Архив

Рецепти по категории

Абонамент по e-mail

Enter your email address: